OGIBiz Website

Menu
49491
Main Description
80026
Main Description
80027

Δυναμική συνεργασία 

 
Μια σημαντική συνεργασία του Παναγή Μεταξάτου με την pvlahos.gr ήρθε να δώσει μεγάλη αξία στους πελάτες και φίλους μου με προσφορές, η αξία όμως δεν είναι μόνο οικονομικής φύσεως,
 
Σκοπός
Της συγκεκριμένης συνεργασίας είναι η μεγαλύτερη, και ταχύτερη γνωριμία του Παναγή Μεταξάτου και του σημαντικού έργου του, σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, οι οποίοι θα αποκομίσουν οφέλη απο την μεγάλη αξία των συγκεκριμένων δραστηριοτήτων, με πρώτη και βασικότερη το βιβλίο οδηγός ζωής που θα δώσει μια άλλη οπτική των σημερινών δυσκολιών, που πιστεύει ότι έχει ο κάθε άνθρωπος επηρεασμένος απά της σημερινές συνθήκες που όλοι βιώνουμε, αναλυτικότερα :
                                                                                          
  • Να διαβάσει το σημαντικό αυτό βιβλίο οδηγό ζωής, το οποίο με απλή κατανοητή γλώσσα σε συνδυασμό με 5 νοητικές ασκήσεις θα του δώσει την δυνατότητα να κάνει το επόμενο βήμα που είναι και το πιο σημαντικό αυτή την εποχή, να σπάσει τα περιοριστικά πιστεύω του.
  • Να παρακολουθήσει τα μοναδικά σεμινάρια αυτογνωσίας, αυτοπροστασίας, και καλυτέρευσης μέσω της μεθόδου Silva Control Mind
  • Να απολάυσει τις μοναδικές υπηρεσίες στην ξενοδοχιακή μονάδα, στο υπέροχο νησί του Ιονίου την Κεφαλονιά, με τις αμρτρητες και μοναδικές παραλίες, για διακοπές ή την διοργάνωση γαμήλιας τελετής.
  • Να προγραμματίσσει ένα αξέχαστο δώρο για την οικογενειά του, αξέχαστες εναλλακτικές διακοπές στην ενεργειακή Κριτονού στο Ληξούρι Κεφαλονιάς, σε συνδυασμό σεμιναρίων παιχνιδιών, και ασχολιών που θα νοιώσει ο καθένας την πραγματική ξεκούραση, όχι μόνο του σώματος αλλά και του πνεύματος.
  • Και να απολάυσει το μοναδικό Βιολογικό λάδι απο την Κριτονού.
Horizontal Image Area
80029

Ποιός είναι ο Παναγής Μεταξάτος

Ο Παναγής Μεταξάτος γεννήθηκε στην Κεφαλονιά, και Σπούδασε Οικονομικά και Μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, ενώ το 1985 ολοκλήρωσε έναν κύκλο σπουδών (4 χρόνια) στην Ατομική Ψυχολογία.  Το 1995 πήρε το διδακτορικό του στον Ψυχοπροσανατολισμό από το Ινστιτούτο Ψυχοπροσανατολισμού, για τις μελέτες του στο E.S.P.

Είναι αναγνωρισμένος Master Hypnotherapist από το National Guild of Hypnotists των ΗΠΑ και εκπαιδεύει υπνωτιστές με τη γνωστή μέθοδο HYPNOVISION και είναι συγγραφέας δύο βιβλίων που έχουν εκδοθεί στα ελληνικά και στα βουλγαρικά.

Από φοιτητής ξεκίνησε τις εκδοτικές του δραστηριότητες και υπήρξε ιδρυτής και μέτοχος δύο μεγάλων εκδοτικών οίκων στην Ελλάδα: Χαρλένικ Ελλάς,  ΑΛΚΥΩΝ. Από το 1985 παρουσιάζει τη γνωστή Μέθοδο Silva για τον έλεγχο του στρες και την εξέλιξη του νου, την οποία εισήγαγε ακόμη και στην Κύπρο, τη Βουλγαρία και την Τουρκία.

Είναι από τους περισσότερο βραβευμένους παρουσιαστές της Μεθόδου σ’ όλο τον κόσμο έχοντας κερδίσει επανειλημμένα το President Cup και το World Cup. Περισσότερα εδώ

Vertical Image Area
80030

VIDEO

Μερικά αντιπροσωπευτικά Video από τα πολλά που υπάρχουν, και απόδεικνύουν την μεγάλη εμπειρία, και θέληση να μοιραστεί  όλη την συσσωρευμένη του γνώση.

50 χρόνια Μέθοδος Silva
«Εργαλείο» Σκέψης για μια καλήυτερη ζωή και υγεία
 
Κι όμως... Γίνεται
(Υπνωση και υπνοθεραπεία)
 
Μήπως είσαι ιδιοφυία και δεν το ξέρεις;
 
Horizontal Image Area
80031

Το Μέλλον Ηρθε Πιο Νωρίς

Στις μέρες μας η ανθρώπινη εξέλιξη έχει μια κορύφωση τέτοια ώστε ο μέσος άνθρωπος αδυνατεί να παρακολουθήσει το ρυθμό, καταρχήν, και να προβλέψει τη συνέχεια. Οι νέες πληροφορίες εμφανίζονται από παντού και πολλές φορές δημιουργούν σύγχυση με την αντιφατικότητά τους.

Οι άνθρωποι συνήθως δεν παίρνουν αποφάσεις ή γίνονται υπερβολικά συντηρητικοί. Όταν δεν παίρνεις απόφαση, έχεις πάρει απόφαση. Να μην πάρεις απόφαση. Αυτό είναι απόφαση!

Όταν γίνεσαι συντηρητικός σκέπτεσαι "αμυντικά", σχεδόν πάντα με το ατομικό σου συμφέρον, που τις πιο πολλές φορές συγκρούεται με το συλλογικό. Μακροπρόθεσμα οι εξελίξεις δεν σε δικαιώνουν και νιώθεις προδομένος και απογοητευμένος.
 
Ο υπότιτλος του βιβλίου θέλει να τονίσει αυτό που συμβαίνει στους περισσότερους από μας.
Δες αυτό το βιβλίο σαν ένα είδος οδηγού με τον οποίο θα ξεκαθαρίσεις μέσα σου πού βρίσκεσαι και πού θέλεις να πας.
(Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου).
 
 
Vertical Image Area
80032

 

Ασκήσεις και Προσφορές

Οι 5 πολύ σπουδαίες και χρήσιμες ασκήσεις που περιλαμβάνονται στο βιβλίο και θα βοηθήσουν τον καθένα στην βελτίωση της καθημερινότητα του.

Ελεγχος Στρες - Νοητική χαλάρωση 
 
Αλλαγή περιοριστικών πιστέυω 
 
Ασκηση νοητικής εστίασης 
Επίτευξη στόχου 
 
Ασκηση συγχώρεσης 
Ρωτήστε τι προσφορές ισχύουν
Horizontal Image Area
80033

Silva Method 

Το σεμινάριο The Silva Method είναι το ολοκληρωμένο πρόγραμμα της βασικής εκπαίδευσης στη Μέθοδο Silva και περιλαμβάνει όλη την αρχική δουλειά και τις τεχνικές του Jose Silva. Παρουσιάζεται σε μια εντατική εκπαίδευση τεσσάρων ημερών που χωρίζεται σε δυο μέρη.

Μέρος 1ο
Το διήμερο σεμινάριο Silva Life System στο οποίο μαθαίνεις να χαλαρώνεις σωματικά και νοητικά σε λίγα μόνο λεπτά καθώς και να χρησιμοποιείς αυτό-βελτιωτικές τεχνικές για θετική νοητική στάση, αύξηση της συγκέντρωσης, καλύτερη ποιότητα ύπνου, βελτίωση της μνήμης, αύξηση της δημιουργικότητας, έλεγχο του πόνου και καλύτερη υγεία, σωστή λήψη αποφάσεων και επίτευξη στόχων.

Μέρος 2ο
Το διήμερο σεμινάριο Silva Intuition System που σε περνάει στο επόμενο επίπεδο, καλλιεργώντας τις εσωτερικές αισθήσεις και τη διαίσθηση σου με τρόπο που να μπορείς να χρησιμοποιείς αυτά τα καινούρια εργαλεία σε πρακτικό επίπεδο στη ζωή σου. Μέσα από μια σειρά ανώτερων νοητικών τεχνικών μπορείς να απογειώσεις τη δημιουργικότητα σου και την ικανότητα λύσης προβλημάτων, να έχεις εμπνευσμένες ιδέες και καθοδήγηση, να αναπτύξεις υποκειμενική επικοινωνία, να καταλάβεις το σκοπό της ζωής σου και να δουλεύεις στη διόρθωση προβλημάτων υγείαςΠερισσότερα εδώ 

Horizontal Image Area
80034

Ξενοδοχειακή μονάδα στην Κεφαλονιά      

Αγαπητέ επισκέπτη, Καλώς ήρθατε στα διαμερίσματα Μεταξάτος!
Το πρώτο πράγμα που σας εκπλήσσει τη στιγμή που θα φτάσετε εδώ στο Metaxatos Apartments είναι η θέα.
 
Τα διαμερίσματα βρίσκονται σε μια πλαγιά ενός λόφου, μόλις 300 μέτρα πάνω από τη θάλασσα, με θέα στα κρυστάλλινα νερά και την ακτογραμμή στην άλλη πλευρά του κόλπου. Η θέα του απέραντου γαλαζοπράσινου ύψους στον ουρανό και το βαθύ μπλε της θάλασσας, μαζί με τη φυσική παλέτα των χόρτων, προσφέρουν τον ιδανικό συνδυασμό περιβάλλοντος που θα σας κάνει να νιώσετε χαλαροί, ανανεωμένοι και εμπνευσμένοι! Η τοποθεσία των διαμερισμάτων είναι μοναδική.
 
Βρίσκονται στα περίχωρα της Λάσσης, μόλις δέκα λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της Λάσσης και 1.500 μέτρα από το κέντρο του Αργοστολίου. Είναι πολύ κοντά σε δύο ήσυχες μικρές παραλίες και 20 λεπτά μακριά από τις γνωστές παραλίες του Πλατύ Γιαλού και του Μακρύ Γιαλού. Περισσότερα εδώ
 
Ένα αρχαίο ανοιχτό θέατρο από παλιά πέτρα δεσπόζει στον τόπο και του δίνει μοναδικό χαρακτήρα χαρακτήρας.
 
Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 350 άτομα και διατίθεται για διάφορες εκδηλώσεις και εκδηλώσεις. Από το θέατρο υπάρχει υπέροχη θέα προς την πισίνα και τη θάλασσα.
Μπορεί να φιλοξενήσει όλα τα είδη εκδηλώσεις, όπως δεξιώσεις, ή ακόμα και τραπεζαρία σε συνεργασία με μια υπηρεσία τροφοδοσίας.
 
Η περιοχή γύρω από την πισίνα είναι επίσης διαθέσιμη για γαμήλιες δεξιώσεις για όσους το επιθυμούν. Περισσότερα εδώ
 
Πραγματοποιούμε ημερήσιες εκδρομές στο πολυτελές ιστιοφόρο "Anemolia" από το λιμάνι του Αργοστολίου.
 
Αυτός είναι ο ιδανικός τρόπος για να χαλαρώσετε, να χαλαρώσετε και να ζήσετε την αληθινή ομορφιά της Κεφαλονιάς.
Είτε θέλετε να λάβετε μέρος και να σας βοηθήσουν να ταξιδέψετε με το σκάφος ή απλά να καθίσετε και να αφήσετε τον κυβερνήτη να σας φροντίσει, η επιλογή είναι δική σας!
 
Θα σας προσφέρουμε όλα όσα χρειάζεστε για την τέλεια ημέρα της θάλασσας, της άμμου και της ιστιοπλοΐας: Skipper, τα καύσιμα και όλους τους φόρους περιλαμβάνονται, Αναψυκτικά, νερό, μπύρα και κεφαλλονίτικο κρασί για να συμπληρώσουν ένα ελαφρύ, φρεσκομαγειρεμένο μεσημεριανό, ακολουθούμενο από μια αναζωογονητική πιατέλα φρούτων. Περισσότερα εδώ
 
Διαθέτουμε       
Vertical Image Area
80035

Η θέα απο την μονάδας μας

Η πισίνα μας

Το θέατρο μας

Οι ημερήσιες ταξίδια ιστιοπλοΐας

Horizontal Image Area
80036

Εναλλακτικές και ενεργειακές διακοπές στην Κριτονού

Αξίζει να ζήσετε αυτή την εμπειρία. Το κτήμα Κριτονού είναι ένα κέντρο εναλλακτικών και ενεργειακών διακοπών που βρίσκεται σε μια ιδιωτική κοιλάδα 300 στρεμμάτων στην όμορφη Κεφαλονιά στο βάθος του κόλπου του Αργοστολίου και ανάμεσα στις δυο μεγαλύτερες πόλεις του νησιού, το Αργοστόλι και το Ληξούρι.

Το κέντρο έχει πάρει το όνομά του από την κοιλάδα που ονομάζεται έτσι από την αρχαιότητα. Λέγεται ότι το όνομα Κριτονού έχει προέλθει από το «κρείττον ου». Είχε πάντα το πιο εύφορο έδαφος και το καλύτερο κλίμα της περιοχής και το έχει αποδείξει. Πραγματικά όση ζέστη και να κάνει στην Κριτονού υπάρχει πάντα ένα δροσερό ρεύμα αέρος που έρχεται ανάμεσα από τα βουνά πίσω της και κατευθύνεται μέσα από το φαράγγι που τη διασχίζει στη θάλασσα μπροστά της. Αυτό λειτουργεί σαν ένα φυσικό κλιματιστικό. Τα βουνά και οι λόφοι που με φυσικό τρόπο προστατεύουν την κοιλάδα, δίνουν στο μέρος μια αίσθηση ηρεμίας και θετικής ενέργειας που ο επισκέπτης εισπράττει αμέσως.

Απολαύστε τη φύση σε έναν ξεχωριστό ενεργειακό τόπο, ξεκουραστείτε, χαλαρώστε, αποτοξινωθείτε και παρακολουθείστε σεμινάρια απο τον Παναγή Μεταξάτο. Περισσότερα εδώ

Vertical Image Area
80037

Οι καλύβες μας απο καλάμια

Η πισίνα μας

Η διασκέδαση

Τα βιολογικά μας προιόντα

Contact Us
80038
Footer
49510